Preloader
Mexican
Mexican

Mexican

Bij restaurant de Mexican waan je jezelf werkelijk even in vakantiesferen. Mexico is zo razend populair onder andere door hun lekkere en gevarieerde keuken. Deze heeft invloeden van de eeuwenoude Azteken, Spanjaarden en zelfs een vleugje Frankrijk komt voorbij.

Natuurlijk mag The Mexican dan ook niet ontbreken bij ABC. Je vindt hier een grill waar men de heerlijkste steaks, hamburgers en spareribs voor jou klaarmaakt. Maar natuurlijk heb je hier ook malse kip aan het spit, de befaamde Mexicaanse fire steak en pittige chorizo worst. Uiteraard kun je hier ook naar hartenlust genieten van wraps, nacho’s en taco’s. Maak het af met onze heerlijk verse guacamole! Krijg je al honger?

Gluten- en lactosevrij eten? Geef dit dan door aan onze chef-kok!

  • Authentieke gerechten
  • Befaamde fire steak
  • Malse kip aan het spit
  • Huisgemaakte guacamole
  • Taco’s, wraps, burrito’s en méér

In verband met aangescherpte maatregelen zijn wij tot en met 18 december gesloten. Alle reeds gemaakte reserveringen tot en met deze datum komen automatisch te vervallen.


Bij nieuwe ontwikkelingen houden we jullie op de hoogte via onze website, socialmediakanalen en de ABC Happenings. We hopen jullie snel weer te mogen verwelkomen!
×