Preloader
Asian
Asian

Asian

Waan je in oriëntaalse sferen in ons Aziatische restaurant, dat tot in de kleinste details gekenmerkt wordt door de karakteristieke Oosterse ambiance. Zoveel heerlijke smaken en geuren, het liefste zou je alles willen proeven!

Schep je favoriete combi van vlees, vis met knapperige verse groenten op en laat je gerechten ter plekke wokken. Onze chefs gaan er met een glimlach en beetje show mee aan de slag. Maak de keuze uit tien homemade woksauzen uit diverse Aziatische landen, zoals Thailand, Japan, Maleisië en Sri Lanka. Van mild tot pittig, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Bovendien kun je er ook genieten van een twintigtal traditionele Aziatische groente- en vleesgerechten.

  • Klassieke Aziatische specialiteiten
  • Karakteristieke Oosterse ambiance 
  • Mild tot pittige homemade woksauzen
  • Babi Ketjap, Kip Bantam en kruidige curry’s
  • Groente- en vleesgerechten 

In verband met aangescherpte maatregelen zijn wij tot en met 18 december gesloten. Alle reeds gemaakte reserveringen tot en met deze datum komen automatisch te vervallen.


Bij nieuwe ontwikkelingen houden we jullie op de hoogte via onze website, socialmediakanalen en de ABC Happenings. We hopen jullie snel weer te mogen verwelkomen!
×