Preloader
Een bedrijfs- of groepsuitje bij ABC Restaurant Sevenum
Bedrijven en groepen

Een bedrijfs- of groepsuitje bij ABC Restaurant Sevenum

ABC is bij uitstek geschikt voor grote groepen en bedrijfsuitjes. Ons unieke concept is geschikt voor jong en oud en voor alle soorten gezelschappen. Bij het organiseren van een (bedrijfs)uitje blijft het vaak een lastige keuze voor welk type restaurant u zult kiezen. Want iedereen heeft een andere smaak. Door ons ruime aanbod in 12 restaurants weet u zeker dat iedereen voldoende keus heeft uit gerechten die hij/zij lekker vindt, er is voor elk wat wils. Ook hoeft u geen rekening te houden met speciale diëten of personen die alleen vegetarisch eten, wij hebben speciale menukaarten met gerechten die op aanvraag klaargemaakt kunnen worden. Voor groepen vanaf 40 t/m 1000 personen zijn er speciale mogelijkheden binnen onze restaurants.

Aantrekkelijke groepskorting

ABC is bij uitstek geschikt voor grote groepen en bedrijfsuitjes. Ons unieke concept is geschikt voor jong en oud en voor alle soorten gezelschappen. Want heb je een grote familie? Kom je met het gehele bedrijf, je sportteam of een reünie van school? Er is altijd plaats voor jullie. Je zit gegarandeerd allemaal bij elkaar en wanneer de groep groot genoeg is kunnen we ook nog eens kijken of we een restaurant in z’n geheel beschikbaar kunnen stellen. Bekijk hier onze aantrekkelijke groepskortingen.

Reserveer een eigen ruimte

ABC biedt de mogelijkheid een eigen ruimte of gedeelte van het restaurant af te huren zodat u gegarandeerd allemaal bij elkaar kunt zitten met uw collega’s of vrienden. U kunt net als alle gasten gebruik maken van alle restaurants, maar het zitgedeelte wordt voor u gereserveerd. Deze ruimtes variëren van 40 t/m ongeveer 130 personen, maar wij kunnen ook meerdere naast elkaar gelegen ruimtes combineren.
- Gezellig bij elkaar zitten
- Persoonlijke aankleding van de ruimte (in overleg)

Restaurant ruimte Capaciteit aantal personen
Steakhouse 120 t/m 130
Chinese 100 t/m 110
Sushi 40 t/m 45
Mexican 80 t/m 85
Italian 60 t/m 65
Hawaii 60 t/m 88
Pancake (gelegen naast de kinderhoek) 120 t/m 125
Pancake (1e verdieping) 115 t/m 120
Fish 48 t/m 62
Fish (1e verdieping) 100 t/m 105
Bakery (1e verdieping) 10 t/m 44

Verder hebben wij nog diverse terrassen en pleintjes die niet zijn opgenomen in deze lijst maar wanneer nodig wel beschikbaar kunnen worden gesteld.

Download de plattegrond van ABC Restaurants Sevenum

Eerder openen van restaurant

Voor gezelschappen vanaf zo’n 200 personen is het ook mogelijk dat wij ons restaurant speciaal iets eerder openen, zodat u samen met uw gezelschap ongestoord kunt genieten of bijvoorbeeld een bespreking of presentatie kunt houden. Informeer naar de mogelijkheden!

Het hele restaurant voor uzelf

Voor grote groepen of bedrijven vanaf zo’n 500 personen openen wij ons restaurant zelfs op maandag of dinsdag. U heeft dan het hele restaurant en speelparadijs exclusief ter beschikking. In onderling overleg kunnen wij in dit geval een speciaal arrangement afstemmen.

Parkeermogelijkheden

Bij ABC kunt u gratis parkeren. Er is ook voldoende parkeerruimte voor touringcars. In overleg kunnen wij ook het vervoer voor u regelen.

TIP! Verjaardagskaart 

Als extra tip willen we u meegeven om u in te schrijven voor de verjaardagskaart, zo kunt u op uw verjaardag gebruik maken van deze leuke actie!

Heeft u interesse in een bedrijfsuitje bij ABC?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw bedrijfsuitje te bespreken. Mail onderstaande informatie naar sevenum@abcrestaurants.com (ABC Sevenum) of velp@abcrestaurants.com (ABC Velp). Na ontvangen van uw aanvraag nemen wij contact met u op.

 

- Bedrijfsnaam
- Voor- en Achternaam
- Telefoonnummer
- Indicatie aantal personen
- Gewenste dag

Gelieve 14 dagen voor de gewenste dag uw aanvraag indienen.