Preloader
ABC Days & Events
ABC Days & Events

ABC Days & Events

Ieder bezoek aan ABC is natuurlijk altijd al een feestje, maar met de bijzondere ABC Days en Events wordt een bezoek nóg leuker. Tijdens deze speciale dagen en events doen we er namelijk graag nog een schepje bovenop voor onze gasten. Ontdek hieronder onze kortingsacties, speciale gerechten, feestdagen, bijzondere dagen en events. Don’t miss out!

Datum Meer informatie
Pasen – Win 1 jaar gratis eten 09-10 april 2023
bekijken
Pasen – Win 1 jaar gratis eten

Happy Easter! Op Eerste Paasdag staat er een heerlijke brunch op jullie te wachten. Smakelijke brunchgerechten, bovenop het vaste aanbod van onze 12 restaurants.

Op Tweede Paasdag kunnen jullie genieten van een heerlijk diner. Uncle Sam én de paashaas zijn bovendien aanwezig om de kids te entertainen.

Tip: Tijdens de paasbrunch op zondag mag de verjaardagskaart ingeleverd worden.

Elke gast krijgt bij binnenkomst een paasverrassing: een chocolade-ei, waarvan het ei van 11 gelukkigen per dag een speciale inhoud bevat! Krijg je een ei met daarin een zilveren ei? Dan win je een gratis diner voor één persoon. Vind je een gouden ei? Dan ben jij de grote winnaar en win je één jaar lang gratis eten bij ABC, waarmee je 2x per maand en 24x in totaal mag komen genieten.

Klik hier om direct te reserveren
International Day of Pink vrijdag 14 april 2023
bekijken
International Day of Pink

ABC kleurt roze op de International Day of Pink! Een dag die staat voor gelijke rechten voor LGBTQ+ en voor jezelf mogen zijn. Bij ABC ondersteunen we dit mooie initiatief met liefde.

Daarom krijgt iedereen die vandaag roze kleding draagt 20% korting op de entreeprijs. Ook zijn er diverse roze gerechten te vinden bij ABC, zoals roze burger buns, roze kroepoek, roze toetjes en nog veel meer. Nieuwsgierig? Kom proeven op 14 april!

Klik hier om direct te reserveren
Suikerfeest 21-22 april 2023
bekijken
Suikerfeest

Eid Mubarak! Bij deze feestdag - waarop het einde van de Ramadan en het vasten wordt gevierd - horen smakelijke hapjes en gerechten. Speciaal voor alle gasten serveren wij daarom op 21 en 22 april heerlijke Arabische specialiteiten, zoals baklava en dadels. We maken er een feest van voor iedereen die dol is op zoetigheid!

Klik hier om direct te reserveren
Eet-wat-je-wil-dag donderdag 11 mei 2023
bekijken
Eet-wat-je-wil-dag

Vandaag is het internationale eet-wat-je-wil-dag. Vergeet calorieën en/of zet je dieet even in de ijskast, want vandaag eet je lekker wat jij wilt! Speciaal voor vandaag hebben we extra cheat day specials.

Nog niet helemaal zeker van je cheat day? Als je jezelf een dagje toestaat om lekker te genieten, is het makkelijker om de rest van de week braaf je dieet te volgen. Ja écht! Deze cheat day vier je natuurlijk bij ABC, want met 12 restaurants onder 1 dak is er méér dan genoeg keuze. Kom lekker proeven, want vandaag heb je een goed excuus!

Klik hier om direct te reserveren
Moederdag zondag 14 mei 2023
bekijken
Moederdag

Een dag waarop we onze heldinnen – moeders, bonusmoeders, schoonmoeders, oma’s, bijna-moeders en andere moederfiguren – in het zonnetje zetten. Neem je rots in de branding lekker mee uit brunchen of dineren op 14 mei.

Om Moederdag goed te vieren kun je vandaag samen op de foto in een heuse photobooth. Ook geeft ABC Sevenum 2x een gratis diners weg voor 2 personen! Meer weten over deze winactie? Houd dan onze Facebook en Instagram in de gaten.

Klik hier om direct te reserveren
Hemelvaartsdag donderdag 18 mei 2023
bekijken
Hemelvaartsdag

Voor de meesten is Hemelvaartsdag het begin van een heerlijk lang weekend. En waar kun je dat weekend beter inluiden dan bij ABC? Kom hemels genieten van 12 restaurants onder 1 dak. Onze goedlachse Uncle Sam is vandaag aanwezig om te highfiven, dansen en knuffelen met alle kinderen.

Klik hier om direct te reserveren
Best Friends Day donderdag 08 juni 2023
bekijken
Best Friends Day

Of ze nu dichtbij of ver weg wonen, ze al lang in je leven zijn of nog maar kort, vrienden helpen ons door het leven. En op 8 juni is het tijd om je vriend(en)/vriendin(nen) te vertellen hoeveel je de vriendschap waardeert. Eten is al eeuwenlang dé verbindende factor tussen mensen. Reserveer daarom wat één-op-één-tijd met je favorieten en ga lekker samen uit eten bij ABC, want jullie vriendschap is het vieren waard! Wie neem jij mee naar ABC?

Een gratis diner voor 2 winnen tijdens Best Friends Day? Houd dan onze website, Facebook of Instagram in de gaten, want binnenkort kun je hier meedoen aan de winactie. We verloten deze prijs 2x.

Klik hier om direct te reserveren
Vlaggetjesdag zaterdag 17 juni 2023
bekijken
Vlaggetjesdag

Vlaggetjesdag is een jaarlijkse feestdag in diverse Nederlandse visserijhavens. Deze dag ontleent zijn naam aan de dag waarop versierde vissersschepen proefvaarten maakten nadat ze stil hadden gelegen in de winter. Hierna voeren de schepen uit om op haring te vissen.

Deze traditie zetten we nu ook voort in Sevenum, want op 17 juni mag iedereen gratis haring komen happen in de viskraam bij de ingang. Nog meer heerlijke visgerechten eten in ons restaurant maakt vlaggetjesdag écht compleet!

Klik hier om direct te reserveren
Vaderdag zondag 18 juni 2023
bekijken
Vaderdag

Dé dag waarop we alle superhelden in ons leven willen bedanken. Deze dag hebben we supersnelle (sport)wagens bij ons restaurant staan én schenken we whisky, speciaal bier en cognac. Een expert vertelt en adviseert je vandaag over welk drankje lekker is bij welk gerecht. Deze dranken zijn ook los als fles te koop voor een leuke prijs. Zo kun je thuis nog lekker nagenieten!

Klik hier om direct te reserveren
Nationale dag van de lange mensen woensdag 21 juni 2023
bekijken
Nationale dag van de lange mensen

Wist je dat de langste mens die ooit geleefd heeft maar liefst 2,73 meter was? We gokken dat jij niet zó groot zult zijn... Maar mocht je geluk hebben dat je lengte 1,90 meter of langer is, dan eet jij vandaag gratis bij ABC!

Klik hier om direct te reserveren
Nederlandse Veteranendag zaterdag 24 juni 2023
bekijken
Nederlandse Veteranendag

Een nationale dag waar heel Nederland alle veteranen bedankt die zijn ingezet in dienst van de vrede - nu én in het verleden. Een actie die we met liefde ondersteunen. Daarom mogen alle veteranen op 24 juni gratis komen eten op vertoon van hun veteranenpas.

Klik hier om direct te reserveren