Preloader
Vegitalian
Vegitalian

Vegitalian

Italy meets vegetarian bij de Vegitalian. Ontdek bijzondere Italiaanse smaken en bijzonder lekkere Italiaanse gerechten, waarvan je niet zult geloven dat ze vegetarisch zijn. De ruimhartig belegde pizza’s worden gebakken waar je bijstaat. Uit de gloeiend hete oven komen de smakelijkste pizza’s tevoorschijn. Liever lasagne, pasta of een speciale stoofschotel, gelardeerd met verse groenten? Ook geen probleem, want er is keuze uit ruim twintig klassiekers.

Vooralsnog vind je bij de Vegitalian zowel vegetarische als vleesgerechten, stapsgewijs passen we het restaurant aan naar volledig vegetarisch. Je herkent alle vegetarische gerechten aan het groene logo op de buffetkaartjes. Een restaurant waarbij de vegetariër zijn hart kan ophalen, maar waar ook de vleesliefhebber gaat genieten van onze verrassend smaakvolle vegetarische gerechten.

  • Italiaanse klassiekers
  • Veelkleurig Italiaans restaurant
  • Italy meets vega 
  • Pasta’s, lasagnes en pizza’s
  • Dieetgerechten voor u bereid

In verband met aangescherpte maatregelen zijn wij tot en met 18 december gesloten. Alle reeds gemaakte reserveringen tot en met deze datum komen automatisch te vervallen.


Bij nieuwe ontwikkelingen houden we jullie op de hoogte via onze website, socialmediakanalen en de ABC Happenings. We hopen jullie snel weer te mogen verwelkomen!
×