Preloader
ABC Restaurants

De Restaurants

Al bij binnenkomst kijk je je ogen uit. Loop daarom eerst op je gemak rond, sta stil op het nostalgisch dorpsplein en ontdek de variëteit aan heerlijkheden: zoveel restaurants met ieder een eigen uitstraling en een eigen keur aan specialiteiten. Met keuzemogelijkheden voor ieders smaak. 

Natuurlijk is er ook gedacht aan vegetarische gerechten en aan gluten- en lactosevrij eten. Glutenvrije en lactosevrije gerechten bestel je eenvoudig bij de chefkok van de restaurants: Asian, Bakery, Daily Fresh Fish, Salad Bar, Tex-Mex & Vegitalian. Vegetarische gerechten kun je in alle restaurants vinden, je herkent ze aan het logo op de buffetkaartjes.

Eet je graag bewust? We hebben minimaal veertig gerechten gelabeld als Healthy Option. Zo hoef je niet uit te pluizen wat het vet of suikergehalte is. Deze gerechten zijn absoluut lekker, gezond en verantwoord. Je herkent ze aan het groene Healthy Options logo op de buffetkaartjes. 

In verband met aangescherpte maatregelen zijn wij tot en met 25 januari gesloten. Alle reeds gemaakte reserveringen tot en met deze datum komen automatisch te vervallen.


Bij nieuwe ontwikkelingen houden we jullie op de hoogte via onze website, socialmediakanalen en de ABC Happenings. We hopen jullie snel weer te mogen verwelkomen!
×