Veilig en op afstand genieten? Klik hier voor ons 1,5 m protocol.
Preloader
ABC Restaurants

De Restaurants

Al bij binnenkomst kijk je je ogen uit. Loop daarom eerst op je gemak rond, sta stil op het nostalgisch dorpsplein en ontdek de variëteit aan heerlijkheden: zoveel restaurants met ieder een eigen uitstraling en een eigen keur aan specialiteiten. Met keuzemogelijkheden voor ieders smaak. 

Natuurlijk is er ook gedacht aan vegetarische gerechten en aan gluten- en lactosevrij eten. Glutenvrije en lactosevrije gerechten bestel je eenvoudig bij de chefkok van restaurant Vegitalian. Vegetarische gerechten kun je in alle restaurants vinden, je herkent ze aan het logo op de buffetkaartjes.

Eet je graag bewust? We hebben minimaal veertig gerechten gelabeld als Healthy Option. Zo hoef je niet uit te pluizen wat het vet of suikergehalte is. Deze gerechten zijn absoluut lekker, gezond en verantwoord. Je herkent ze aan het groene Healthy Options logo op de buffetkaartjes. 

Hoera! ABC Restaurant Velp is per 12 september 2020 weer geopend! We kunnen niet wachten om jullie te verwelkomen in het vernieuwde ABC Restaurant in Velp. Kom als vanouds genieten van ons smakelijke aanbod van vertrouwde én nieuwe restaurants.

Om iedereen veilig te laten genieten, hebben we uiteraard maatregelen getroffen. Bekijk ze hier. Graag tot snel!

×