Preloader
Een bedrijfs- of groepsuitje bij ABC Restaurant Velp
Bedrijven en groepen

Een bedrijfs- of groepsuitje bij ABC Restaurant Velp

ABC is bij uitstek geschikt voor grote groepen en bedrijfsuitjes. Ons unieke concept is geschikt voor jong en oud en voor alle soorten gezelschappen. Bij het organiseren van een (bedrijfs)uitje blijft het vaak een lastige keuze voor welk type restaurant u zult kiezen. Want iedereen heeft een andere smaak. Door ons ruime aanbod in 10 restaurants weet u zeker dat iedereen voldoende keus heeft uit gerechten die hij/zij lekker vindt, er is voor elk wat wils. Ook hoeft u geen rekening te houden met speciale diëten of personen die alleen vegetarisch eten, wij hebben speciale menukaarten met gerechten die op aanvraag klaargemaakt kunnen worden. Voor groepen vanaf 40 t/m 700 personen zijn er speciale mogelijkheden binnen onze restaurants.

Aantrekkelijke groepskorting

ABC is bij uitstek geschikt voor grote groepen en bedrijfsuitjes. Ons unieke concept is geschikt voor jong en oud en voor alle soorten gezelschappen. Want heb je een grote familie? Kom je met het gehele bedrijf, je sportteam of een reünie van school? Er is altijd plaats voor jullie. Je zit gegarandeerd allemaal bij elkaar en wanneer de groep groot genoeg is kunnen we ook nog eens kijken of we een restaurant in z’n geheel beschikbaar kunnen stellen. Bekijk hier onze aantrekkelijke groepskortingen.

Reserveer een eigen ruimte

ABC biedt de mogelijkheid een eigen ruimte of gedeelte van het restaurant af te huren zodat u gegarandeerd allemaal bij elkaar kunt zitten met uw collega’s of vrienden. U kunt net als alle gasten gebruik maken van alle restaurants, maar het zitgedeelte wordt voor u gereserveerd. Deze ruimtes variëren van 40 t/m ongeveer 100 personen, maar wij kunnen ook meerdere naast elkaar gelegen ruimtes combineren.
- Gezellig bij elkaar zitten
- Persoonlijke aankleding van de ruimte (in overleg)

Restaurant ruimte Capaciteit aantal personen
Sport 40 t/m 48
Surf 55 t/m 60
Chinese 80 t/m 85
Fish 74 t/m 78
Italian 95 t/m 106
Steakhouse 94 t/m 100
Pancake 70 t/m 73

Verder hebben wij nog diverse terrassen en pleintjes die niet zijn opgenomen in deze lijst maar wanneer nodig wel beschikbaar kunnen worden gesteld.

Download de plattegrond van ABC Restaurants Velp

Eerder openen van restaurant

Voor gezelschappen vanaf zo’n 200 personen is het ook mogelijk dat wij ons restaurant speciaal iets eerder openen, zodat u samen met uw gezelschap ongestoord kunt genieten of bijvoorbeeld een bespreking of presentatie kunt houden. Informeer naar de mogelijkheden!

Het hele restaurant voor uzelf

Voor grote groepen of bedrijven vanaf zo’n 500 personen openen wij ons restaurant zelfs op maandag of dinsdag. U heeft dan het hele restaurant en speelparadijs exclusief ter beschikking. In onderling overleg kunnen wij in dit geval een speciaal arrangement afstemmen.

TIP! Feestarrangementen

Heb je iets te vieren? Welke reden je ook hebt, ABC maakt deze feestdag voor je compleet! Nu is eten in ons restaurant natuurlijk altijd al een feest, maar het wordt pas écht een knalfuif met een flesje bubbels of een versierde tafel. Bekijk meer informatie.

TIP! Verjaardagskaart 

Als extra tip willen we u meegeven om u in te schrijven voor de verjaardagskaart, zo kunt u op uw verjaardag gebruik maken van deze leuke actie!

Heeft u interesse in een bedrijfsuitje bij ABC?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw bedrijfsuitje te bespreken. Mail onderstaande informatie naar velp@abcrestaurants.com (ABC Velp) of sevenum@abcrestaurants.com (ABC Sevenum). Na ontvangen van uw aanvraag nemen wij contact met u op.

 

- Bedrijfsnaam
- Voor- en Achternaam
- Telefoonnummer
- Indicatie aantal personen
- Gewenste dag

Gelieve 14 dagen voor de gewenste dag uw aanvraag indienen.