Preloader
Feestarrangementen

Feestarrangementen

Heb je iets te vieren? Bijvoorbeeld dat je jarig bent, dat je geslaagd bent, een nieuw huis hebt gekocht of een nieuwe baan hebt? Welke reden je ook hebt, ABC maakt deze feestdag voor je compleet! Nu is eten in ons restaurant natuurlijk altijd al een feest, maar het wordt pas écht een knalfuif met een flesje bubbels of een versierde tafel.

Voeg deze arrangementen eenvoudig toe tijdens je (online) reservering. Hoe deze opties er precies uitzien lees je hieronder.

 

Flesje bubbels

Bij samen proosten op de mooie dingen in het leven hoort natuurlijk een feestelijke fles bubbels. Dat is pas ultiem genieten! Je hebt de keuze uit een alcoholische of non-alcoholische variant. Zo kan iedereen proosten op jouw speciale moment, zelfs de bob. Per fles, met 6 glazen, betaal je maar €9,95 extra.

 

Versierde tafel

Zet een jarige in het zonnetje met een compleet gedekte tafel met onder andere heliumballonnen, feesthoedjes en vrolijke placemats! Dat is pas een verrassing toch? Leuk voor jong én oud. Voor slechts €2,- per persoon boek je dit bij tijdens de reservering.

 

Bijboeken bij een bestaande reservering?

Heb je al gereserveerd en wil je een feestarrangement toevoegen? Neem dan contact op met +31(0)88 363 11 01.