Preloader
ABC Days & Events
Days & Events

ABC Days & Events

Ieder bezoek aan ABC is natuurlijk altijd al een feestje, maar met de bijzondere ABC Days en Events wordt een bezoek nóg leuker. Tijdens deze speciale dagen en events doen we er namelijk graag nog een schepje bovenop voor onze gasten. Ontdek hieronder onze kortingsacties, speciale gerechten, feestdagen, bijzondere dagen en events. Don’t miss out!

Datum Meer informatie
Chinees Nieuwjaar 01-03 februari 2023
bekijken
Chinees Nieuwjaar

Happy Chinese New Year! Deze feestdag staat in het teken van geluk en overvloed. What’s your fortune? Niet alleen op 1 februari, maar óók op 2 en 3 februari maken we veel mensen blij met leuke prijzen. Benieuwd wat jouw geluksprijs gaat worden? Iedere gast krijgt een gelukskoekje met een leuke verrassingsprijs, waaronder een gratis diner! Reserveer snel en laat je verrassen!

Klik hier om direct te reserveren
World Nutella® Day zondag 05 februari 2023
bekijken
World Nutella® Day

Een feestdag om de heerlijk zoete cacaohazelnootpasta Nutella te eren. In onze Bakery vind je daarom overheerlijke Nutella specials. Goede reden om eens een keer bij de toetjes te beginnen in plaats van een voorgerecht! Welke Nutella-lover neem jij 5 februari mee naar ABC?

Klik hier om direct te reserveren
Shared Table Brunch – Valentine edition zondag 12 februari 2023
bekijken
Shared Table Brunch – Valentine edition

ABC speelt cupido op zondag 12 februari met een speciale Shared Table Brunch Valentine edition! Want waarom zou je als single geen feest maken van Valentijnsdag? Daarom organiseren we met liefde een gratis brunch voor singles in het kader van Valentijn!

Een lange tafel vol met singles, om nieuwe mensen te leren kennen. De Shared Table Brunch staat in het teken van gezelligheid, lekker eten en nieuwe mensen ontmoeten (en misschien zelfs je nieuwe liefde!).

Wil jij gratis aanschuiven aan onze grote tafel óf ken jij iemand die single is en een plekje aan onze tafel verdient? Meld je dan t/m 5 februari aan via dit formulier.

Klik hier om direct te reserveren
Margarita Day woensdag 22 februari 2023
bekijken
Margarita Day

Vandaag lanceren we ABC’s eerste cocktail: de Margarita! Deze is een maand lang te bestellen bij ABC! (22 feb t/m 22 maart). En omdat het vandaag Margarita Day is ontvangen alle volwassenen alleen vandaag bij de entree een bon voor een heerlijke gratis Margarita cocktail. Met wie kom jij cocktails drinken? Cheers!

Klik hier om direct te reserveren
Nationale complimentendag woensdag 01 maart 2023
bekijken
Nationale complimentendag

“Jij ziet eruit om op te eten!” Zo, steek dat maar in je zak! Vandaag staat in het teken van complimenten, want het is vandaag internationale complimentendag. Maak iemands dag een stuk vrolijker door een lief complimentenkaartje te schrijven voor je vriend(in), je vader, buurvrouw of iemand anders die een compliment verdient.

Deponeer dit kaartje in de ABC brievenbus en maak iemand blij met een lief compliment én deze persoon krijgt gelijk een gratis giftcard van ABC cadeau (namens jou!). Wij doen ‘m voor je op de post!

Voorwaarden:

  • De kaart dient in de daarvoor bestemde brievenbus gedaan te zijn en door ABC verstuurd te zijn per post.
  • Deze kortingskaart is geldig op woensdag, donderdag en vrijdag en geldig tot en met 28 april.  
Klik hier om direct te reserveren
International Women's Day woensdag 08 maart 2023
bekijken
International Women's Day

Vandaag is het International Women's Day. En om dat te vieren, krijgen alle vrouwen vandaag een smakelijke korting van 25% korting op het bezoek aan ABC. De korting is geldig voor alle vrouwen vanaf 12 jaar.

Klik hier om direct te reserveren
Nationale Pannenkoekdag vrijdag 17 maart 2023
bekijken
Nationale Pannenkoekdag

Vandaag is het Nationale Pannenkoekendag en waar kun je nu lekkerdere pannenkoeken eten dan bij ABC? Speciaal vandaag hebben we diverse speciale pancakes die je nog nooit eerder hebt gegeten bij ABC. We kunnen alvast verklappen dat ze delicious zijn! Met wie kom jij pannenkoek(en) eten?

Klik hier om direct te reserveren