Preloader
ABC Restaurants
Keurmerk voedselveiligheid

Keurmerk voedselveiligheid

Keurmerk

ABC zorgt dat het steeds op de hoogte blijft van nieuws uit de wereld van de voeding. We zorgen er graag voor dat jullie heerlijk kunnen genieten van al het lekkers uit de verschillende restaurants. Maar we willen meer. We willen dat onze hygiëne en voedselveiligheid op en top in orde zijn. Sensz, een allround, professioneel en onafhankelijk adviesbureau voor food-, hospitality-, zorg- en cateringbranche, zorgt daarvoor. Sensz komt vier keer per jaar heel onverwacht controles houden bij ABC. Ze controleren streng op hygiëne en veiligheid. Voor ABC kan het niet streng genoeg zijn. Daarom zijn we er trots op dat we aan alle voorwaarden voldoen om het speciale keurmerk te mogen dragen. Wees er zeker van dat we dit keurmerk niet kwijt willen raken. Daar werken we iedere dag aan.

Meer lezen over Sensz

Wegens brand in het Fun & Entertainment Center in Sevenum, waar ABC Restaurant onderdeel van is, zijn wij gesloten.


U kunt wel reserveren bij onze andere vestiging in Velp via deze link. Wij zoeken graag samen naar een passende oplossing.

  Wij houden u op de hoogte via onze website, ABC Happenings (nieuwsbrief) en ons Facebook kanaal: ABC Restaurant Sevenum.
×