Preloader
ABC Restaurants
Feestdagen

Feestdagen bij ABC

Eigenlijk een overbodig stukje tekst, want ieder bezoek aan ABC is al een feestdag. Kinderen, maar ook volwassenen kijken er al dagen naar uit. Het ultieme eetgenoegen, dat vind je bij ABC. En, jawel, op speciale Feestdagen doen we er letterlijk en figuurlijk nog een schepje bovenop. We hebben altijd wel weer wat speciaals in de pan. Of extra amusement.

Op eerste en tweede Paasdag is het brunchbuffet een uur eerder geopend.

Feestdag Datum Meer informatie
Happy Halloween Days 30-31 oktober 2019
bekijken

Halloween is het jaarlijkse feest van griezelen en huiveren, maar niets werkt beter om de spanning te verdrijven dan te genieten bij ABC! Tijdens de Happy Halloween Days zijn er vele extra’s zoals huiveringwekkend gebak, griezelig lekkere chocolaatjes, griezelkoks- en serveersters. Het gehele restaurant is in Halloweenstijl versierd!

De verjaardagskaart en kortingskaart mogen ingeleverd worden.

Bekijk de openingstijden:
30 oktober ›31 oktober ›
Thanksgiviging Donderdag 28 november 2019
bekijken
Thanksgiviging

All American Way Thanksgiving vieren? 

De verjaardagskaart en kortingskaart mogen ingeleverd worden.

Bekijk de openingstijden:
28 november ›
1e Kerstdag Woensdag 25 december 2019
bekijken
1e Kerstdag

Kerst is zeker weten’ The most wonderful time of the year’…bij ABC! Op 1e & 2e kerstdag kunt u genieten van een speciaal kerstmenu! Het in Kerststijl omgetoverde restaurant zorgt voor een feestelijk decor!  De aanwezige kerstman maakt het kerstgevoel helemaal compleet!

Bekijk de openingstijden:
25 december ›
2e Kerstdag Donderdag 26 december 2019
bekijken
2e Kerstdag

Kerst is zeker weten’ The most wonderful time of the year’…bij ABC! Op 1e & 2e kerstdag kunt u genieten van een speciaal kerstmenu! Het in Kerststijl omgetoverde restaurant zorgt voor een feestelijk decor!  De aanwezige kerstman maakt het kerstgevoel helemaal compleet!

Bekijk de openingstijden:
26 december ›