Let's ABC Takeaway! www.abctakeaway.com
Preloader
ABC Restaurants

ABC: dubbele pret voor de kids

Kinderen vinden eten lekker. Net zoals ze spelen leuk vinden. ABC laat ze van allebei genieten. Voor de kleinsten, tot drie jaar hebben we een speciale indoor speeltuin en peuterzone. Voor de stoere kids tot 10 jaar is er, ook binnen, in het speelparadijs de mogelijkheid om Tarzan na te doen. Ze kunnen er zoveel klimmen en klauteren als ze willen. Natuurlijk zullen ze de super glijbaan uitgebreid keuren. Buiten hebben we ook voor elk wat wils. Uitdagende glijbanen en een spannende touwtunnel. En dat is nog niet alles. Het zal namelijk geen enkel kind ontgaan dat ABC ook nog eens een heerlijk snoepbuffet heeft staan!

Let’s ABC Takeaway! Bestel vanaf nu onze heerlijke ABC Takeaway boxen en soepen: €29,50 per maaltijdbox, €3,50 per kids box €4,95 per soep & €4,95 per dessert box.


Keuze uit vier heerlijke maaltijdboxen, één kids box, drie verse soepen en één smakelijke dessert box. Alleen nog even opwarmen in oven, pan of magnetron. Lever nu je verjaardagskaart in voor 50% korting op één maaltijdbox!


Meer info & bestellen: abctakeaway.com

×