Preloader
ABC Friendship

ABC Friendship

ABC Friendship

‘Het anderen naar de zin maken’ is dé drijfveer van alle ABC-ers. ABC Restaurants heeft gastvrijheid sowieso hoog in het vaandel staan, maar met ABC Friendship gaan we nog graag een stapje verder. Wij willen er niet alleen zijn voor onze (vaste) gasten, maar ook voor mensen die om welke reden dan ook, zich in een lastige of soms moeilijke situatie begeven.

Wij zijn ervan overtuigd dat wanneer je er voor iemand bent, dit een groot verschil kan maken tussen je goed of minder goed voelen. Daarom hebben we de stichting ABC Friendship opgericht. Een stichting die maar één belang heeft, namelijk ‘er voor elkaar zijn’.

Vanuit onze verschillende ABC locaties ondernemen we verschillende acties en ook bieden wij twee keer per maand een gezin de mogelijkheid om gratis bij ons te komen eten. Want wij beseffen ons namelijk dat het niet altijd vanzelfsprekend is om zomaar een avondje uit te kunnen gaan. Daarnaast krijgen we helaas soms ook berichtjes van mensen waarbij de ziekte van een geliefd persoon een negatieve rol speelt in hun leven. Om dit leed een beetje te kunnen verzachten is een avondje uit vaak al fijn door even aan iets anders te kunnen denken.

Maar gelukkig zijn het niet altijd de vervelende situaties waar we graag een steentje in willen bijdragen. Soms is een klein gebaar of een duwtje in de rug voor een groep vrijwilligers al genoeg om een leuk evenement te kunnen organiseren. Ook dat vinden we belangrijk!

Zit jezelf in een situatie waarin je wat extra steun kunt gebruiken of ken je iemand in je directe omgeving voor wie dit geldt? Vul onderstaande gegevens in en geef een korte toelichting op je aanvraag. Wie weet kunnen we iets voor je betekenen.

De gekozen personen krijgen van ons een persoonlijk bericht. Over de aanvragen en de door ons gemaakte keuzes kan helaas niet gecorrespondeerd worden. 

ABC Friendship, een stichting met een breed sociaal gezicht.

Formulier wordt verstuurd