Aufgrund verschärfter Schutzmaßnahmen sind wir leider bis auf Weiteres geschlossen. Mehr Informationen.
Preloader
ABC Restaurants

Informationen zu der Geburtstagskarte

Versie: 8 december 2020

Vanwege de tijdelijke sluiting krijgen we veel vragen over de geldigheid van de verjaardagkaart. Daarom onderstaand een helder overzicht van de voorwaarden, zodat er geen misverstand over kan ontstaan.

Geldigheid kaarten

Voor alle verjaardagskaarten vanaf 15 november 2019 tot en met 30 november 2020, die nog niet zijn ingeleverd, geldt dat ze worden verlengd tot 31 december 2020. Hierna komen deze kaarten te vervallen. Ben je jarig op of na 1 december 2020? Dan geldt de normale geldigheid van 1 maand.

Je verjaardagskaart is korting waard

Je geldige verjaardagskaart nog niet kunnen inleveren? No worries! Om jullie tegemoet te komen kun je nu jouw verjaardagskaart inleveren voor 50% korting op één ABC Takeaway maaltijdbox! Deze korting is ook geldig voor één ABC Holiday maaltijdbox.

Hoe werkt dat precies?

Bestel je favoriete maaltijdbox op abctakeaway.com, telefonisch, Facebook Messenger of rij naar ABC Velp op woensdag t/m zondag tussen 15.00 uur en 19.00 uur. Bestel je online, kies dan voor ‘achteraf betalen’. We controleren en verrekenen de korting dan bij de kassa van ABC Velp als je de bestelling komt ophalen. Bekijk voor alle informatie en het menu op: abctakeaway.com.

Waar moet je aan voldoen?

  • Neem de verjaardagskaart die je per post of e-mail ontvangen hebt mee naar ABC Velp
  • Neem zowel de verjaardagskaart als een geldig legitimatiebewijs mee
  • Bij inlevering heb je recht op 50% korting op één maaltijdbox

Heb je jouw verjaardagkaart per post niet ontvangen?

Geen probleem, je kunt dan bij binnenkomst aangeven dat je in deze periode jarig bent geweest. We controleren dan eenmalig je inschrijving in ons systeem, zodat je gewoon gebruik kunt maken van de verjaardagskaart.